Фредериция - Нюкьобинг

Първа Дивизия - Дания

09.09.2018 14:45

Прогноза:1
Коефициент:1.83 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще разгледам сблъсъка между футболните отбори на Фредериция и Нюкьобинг от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Дания. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Нюкьобинг.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Фредериция

Фредериция са 4-ти във временното класиране с общ сбор от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи са успели да отбележат 12 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 8 попадения в мрежата си. Като домакин Фредериция е играл 3 срещи, в които има една победа, едно равенство и една загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Фредериция има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Нюкьобинг

Гостуващият тим на Нюкьобинг е 11-ти в класирането с актив от 6 точки, постигнати след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи има отрицателна голова разлика 3-6. Като гост тимът има 4 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Нюкьобинг имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 6 получени гола.

Фредериция - Нюкьобинг - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Фредериция е спечелил 3 победи, отбора на Нюкьобинг има записанa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Нюкьобинг, Домакините от Фредериция са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Фредериция има успех в предишната си среща в шампионата на Дания, а у дома постигна успех в последната си среща.

Отборът на Нюкьобинг записа реми в последния си мач в Дания, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.83

bet365