Фрам Рейкявик - Гриндавик

Първа Дивизия - Исландия

21.09.2020 22:15

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.94 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за двубоя между футболистите на Фрам Рейкявик и Гриндавик от 17-ия кръг на текущият футболен сезон в Исландия в турнира Първа Дивизия. Фрам Рейкявик излизат срещу Гриндавик на своя терен.

Информация за предстоящия двубой:

Фрам Рейкявик

Фрам Рейкявик са втори в таблицата с общ актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат положителна голова разлика 35-21. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Фрам Рейкявик има 8 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Фрам Рейкявик е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 9 гола и са допуснали 6 гола.

Гриндавик

Съставът на гостите от Гриндавик е 7-ми във временното подреждане с актив от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 15 мача е вкарал 30 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 26 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 17-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Гриндавик имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са разписали 11 гола и са допуснали 7 гола.

Фрам Рейкявик - Гриндавик - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Фрам Рейкявик не е постигнал нито една победа, отбора на Гриндавик има постигнати 2 победи, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 4-11. В последните 2 срещи у дома срещу Гриндавик, футболистите на Фрам Рейкявик нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 последователни ремита в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни равенствa.

Тимът на гостите от Гриндавик е в серия от 3 ремита в шампионата на Исландия, а при гостуванията си постигна равенство в последния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.94

bet365