Флоридсдорфер АК - Винер Нойщат

Ерсте Лига - Австрия

09.03.2018 19:30

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.30 (среден)
bet365

За днешна прогноза ще се спра на футболния сблъсък от 23-ия кръг на футболния шампионат в Австрия в турнира Ерсте Лига между футболистите на Флоридсдорфер АК и Винер Нойщат. Флоридсдорфер АК посрещат на Леополд Щрох противниковия футболен отбор на Винер Нойщат.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Флоридсдорфер АК

Играчите на домакините са на 8-ма позиция в таблицата с общ сбор от 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат отрицателна голова разлика 21-52. Като домакин Флоридсдорфер АК е играл 10 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Лига футболистите на Флоридсдорфер АК имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Винер Нойщат

Тимът на гостите от Винер Нойщат се намира на трето място в класирането с 38 точки, от 11 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 21 мача е реализирал 34 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 23 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 11 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-10.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига футболистите на Винер Нойщат са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 10 попадения и са инкасирали 8 гола от футболистите на своите противници.

Флоридсдорфер АК - Винер Нойщат - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на Флоридсдорфер АК е записал 3 победи, Винер Нойщат е записал една победа, а в един мач двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 9-5. В предишните 2 мача пред своите почитатели с Винер Нойщат, футболистите на Флоридсдорфер АК са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последния си двубой в Австрия, а у дома постигна успех в последната си среща.

Съставът на Винер Нойщат има неуспех в последния кръг в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в последния си мач.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.30

bet365