Флора Талин - ФКИ Левадия Талин

Мейстрилига - Естония

29.05.2019 19:30

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.39 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Естония в турнира Мейстрилига между тимовете на Флора Талин и ФКИ Левадия Талин. Флора Талин излизат срещу противниковия футболен отбор на ФКИ Левадия Талин на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Флора Талин

Домакините от Флора Талин са лидери в класирането с актив от 34 точки, след 11 победи и 1 равенство, като тима все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 12 мача имат голова разлика 37-5. Като домакин съставът на Флора Талин е играл 6 мача, в които е записал 5 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 25-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Флора Талин е постигнал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 20-4.

ФКИ Левадия Талин

Тимът на гостите от ФКИ Левадия Талин заема втора позиция във временното класиране с общ сбор от 28 точки, постигнати след 9 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача е реализирал 37 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 6 мача, в които е записал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 11-4.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на ФКИ Левадия Талин имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 4 получени гола.

Флора Талин - ФКИ Левадия Талин - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата противника, Флора Талин има спечелени 2 успеха, отбора на ФКИ Левадия Талин също има спечелени 2 победи, а в една среща двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 9-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на ФКИ Левадия Талин, Домакините от Флора Талин са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Флора Талин постигна успех в последния кръг в шампионата на Естония, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Съставът на ФКИ Левадия Талин постигна равенство в последния си мач в първенството на Естония, а като гост постигна победа в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.39

bet365