Флора Талин - ФКИ Левадия Талин

Мейстрилига - Естония

23.05.2018 19:30

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам двубоя между Флора Талин и ФКИ Левадия Талин от поредния кръг на първенството в Мейстрилига на Естония.

Информация за днешния футболен мач:

Флора Талин

Играчите на домакините са 3-ти във временното класиране с общ актив от 32 точки, натрупани след 10 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат положителна голова разлика 45-10. На домашна сцена Флора Талин има 7 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 18-4.

В последните си 6 официални двубоя в Мейстрилига тимът на Флора Талин е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са реализирали в мрежата на съперниците си 24 попадения и са инкасирали 6 попадения от противниковите отбори.

ФКИ Левадия Талин

Тимът на гостите от ФКИ Левадия Талин е втори във временното подреждане с актив от 33 точки, след 10 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е успял да вкара 45 гола в противниковата врата и е инкасирал 9 попадения в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 6 срещи досега, в които има 4 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 20 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на ФКИ Левадия Талин са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали 16 попадения и са допуснали 5 попадения.

Флора Талин - ФКИ Левадия Талин - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, отборът на Флора Талин няма спечелена нито една победа, ФКИ Левадия Талин има спечеленa една победа, а 4 мача са завършили реми, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 мача пред своите фенове с отбора на ФКИ Левадия Талин, футболистите на Флора Талин нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Флора Талин е в серия от 3 победи в шампионата на Естония, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от ФКИ Левадия Талин допусна неуспех в последната си среща в Естония, а при гостуванията си има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.57

bet365