Фин Харпс - Уексфорд Ютс

Първа Дивизия - Ирландия

03.08.2018 22:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.22 (среден)
bet365

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между отборите на Фин Харпс и Уексфорд Ютс от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Ирландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Уексфорд Ютс на домашния си стадион Фин Парк.

Информация за днешния футболен двубой:

Фин Харпс

Футболистите на тима домакин са трети във временното подреждане със събрани 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя имат голова разлика 30-19. У дома тимът на Фин Харпс е изиграл 11 двубоя, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Фин Харпс са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 7-3.

Уексфорд Ютс

Съставът на гостите от Уексфорд Ютс е на 9-та позиция във временното подреждане с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 15 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 срещи е отбелязал 18 гола и е позволил да му отбележат 51 попадения в мрежата си. Навън отборът е играл 11 срещи до момента, в които има 2 победи и 9 загуби, при голова разлика 8-26.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Уексфорд Ютс е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 2-10.

Фин Харпс - Уексфорд Ютс - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Фин Харпс има спечелени 2 успеха, отбора на Уексфорд Ютс също е записал 2 успеха, а в един сблъсък двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома срещу отбора на Уексфорд Ютс, футболистите на Фин Харпс са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Фин Харпс има успех в предишния кръг в Ирландия, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите стигна до реми в последната си среща в Ирландия, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.22

bet365