Филкир Рейкявик - Гриндавик

Висша Лига - Исландия

12.08.2019 22:15

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.80 (среден)
bet365

Днес ще опитам да прогнозирам двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Висша Лига на Исландия между футболните състави на Филкир Рейкявик и Гриндавик. Футболистите на Филкир Рейкявик излизат срещу противниковия футболен отбор на Гриндавик на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Филкир Рейкявик

Филкир Рейкявик са 9-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 23-26. На домашна сцена съставът на Филкир Рейкявик е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 15-14.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Филкир Рейкявик са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Гриндавик

Гостуващият отбор на Гриндавик е 11-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 17 точки, след 3 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя е отбелязал 12 гола и е допуснал 16 гола в собствената врата. Далеч от дома съставът е играл 7 срещи досега, в които е записал 4 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 5-10.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Гриндавик са записали 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5-7.

Филкир Рейкявик - Гриндавик - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Филкир Рейкявик има постигнати 2 успеха, отбора на Гриндавик също е записал 2 успеха, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 двубоя у дома с отбора на Гриндавик, играчите на Филкир Рейкявик са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Филкир Рейкявик е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а на собствения си терен допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите има загуба в последната си среща в първенството, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.80

bet365