Фенербахче - Кардемир Карабукспор

Супер Лига - Турция

18.12.2017 19:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.19 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да пробвам да прогнозирам мача между отборите на Фенербахче и Кардемир Карабукспор от поредния кръг на футболния шампионат в Турция в Супер Лига.

Информация за предстоящия мач:

Фенербахче

Домакините са 5-ти в класирането със събрани 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 15 мача са реализирали 31 гола в противниковата врата и са допуснали 19 гола в своята мрежа. На своя терен Фенербахче е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 20-13.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига играчите на Фенербахче имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали 14 гола и са инкасирали 7 гола.

Кардемир Карабукспор

Отборът на гостите от Кардемир Карабукспор е 18-ти в класирането с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 15 срещи има голова разлика 13-26. Като гост тимът е изиграл 8 мача досега, в които има 2 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига отборът на Кардемир Карабукспор има в актива си само 6 поредни поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на отбора, като са разписали в противниковата мрежа 2 попадения и са допуснали 10 попадения от противниковите футболни отбори.

Фенербахче - Кардемир Карабукспор - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Фенербахче е записал 5 победи, а състава на Кардемир Карабукспор не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 15-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Кардемир Карабукспор, Домакините от Фенербахче са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Фенербахче е с 4 последователни победи в Турция, а на собствения си стадион е с 2 победи.

Отборът на Кардемир Карабукспор е в серия от 6 последователни поражения в Турция, а далеч от дома е в серия от 4 загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.19

bet365