ФК Лахти - МИПА

Вейкауслига - Финландия

08.07.2013 18:30

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.60 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните отбори на ФК Лахти и МИПА от поредния кръг на футболния шампионат във Вейкауслигата на Финландия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

ФК Лахти

Играчите на ФК Лахти заемат 11-та позиция в класирането с общ сбор от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи имат отрицателна голова разлика 9-19. У дома Черните безделници е изиграл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 5 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 7 гола в своята врата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на ФК Лахти имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

МИПА

Гостуващият тим на МИПА е на 6-та позиция в таблицата с общ актив от 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи е вкарал 21 попадения и е инкасирал 17 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 7 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 6-9.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на МИПА е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

ФК Лахти - МИПА - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, ФК Лахти е постигнал една победа, отбора на МИПА има постигнати 2 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи на своя терен с МИПА, Домакините от ФК Лахти са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от ФК Лахти допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 2 последователни поражения.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.60

bet365