ФК Химки - Луч-Енергия Владивосток

Първа Дивизия - Русия

22.07.2017 16:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните отбори на ФК Химки и Луч-Енергия Владивосток от поредния кръг на футболния шампионат в Русия в турнира Първа Дивизия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Луч-Енергия Владивосток на Арена Химки.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

ФК Химки

Играчите на ФК Химки се намират на първа позиция в класирането със събрани 6 точки, след 2 последователни успеха от началото на новото първенство, като в изиграните 2 срещи са вкарали 4 гола в противниковата врата и са допуснали 0 попадения в своята мрежа. Пред собствените си фенове отборът е изиграл един двубой до момента, в който е записал 1 победа, вкарал е 3 гола в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Червено-черните имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Луч-Енергия Владивосток

Отборът на гостите от Луч-Енергия Владивосток е 11-ти в класирането с 3 точки, след една победа и една загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 2 двубоя има положителна голова разлика 3-2. Като гост отборът има един двубой досега, в който има една загуба, като все още не е отбелязал нито едно попадение във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Луч-Енергия Владивосток имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 6 гола и са получили 7 гола от играчите на съперниците си.

ФК Химки - Луч-Енергия Владивосток - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Червено-черните има постигнатa една победа, отбора на Луч-Енергия Владивосток също има постигнатa една победа, а в 3 срещи двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 мача у дома с тима на Луч-Енергия Владивосток, футболистите на ФК Химки имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от ФК Химки е с 2 последователни победи в шампионата на Русия, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата на Русия, а като гост има загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.25

bet365