ФК Еспоо - СалПа Сало

Каконен Група В - Финландия

21.06.2017 18:30

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.73 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на ФК Еспоо и СалПа Сало от 9-ия кръг на футболния сезон в Каконен Група В на Финландия.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

ФК Еспоо

ФК Еспоо заемат 7-мо място в класирането с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, едно равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат отрицателна голова разлика 12-14. На собствения си стадион ФК Еспоо е изиграл 4 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на ФК Еспоо имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 13 гола.

СалПа Сало

Съставът на гостите от СалПа Сало е трети в класирането с 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи има положителна голова разлика 16-8. Като гост отборът е играл 4 срещи до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на СалПа Сало са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 12-6.

ФК Еспоо - СалПа Сало - преки мачове

В предишните 2 мача между двата съперника, ФК Еспоо е спечелил 2 успеха, а тима на СалПа Сало няма записана нито една победа, при обща голова разлика 5-2. В предишната среща пред своите почитатели с отбора на СалПа Сало, Домакините от ФК Еспоо са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от ФК Еспоо постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Финландия, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Съставът на гостите от СалПа Сало има неуспех в предишния си мач в Финландия, а при визитите си допусна поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.73

bet365