ФХ Хафнарфьордур - Стярнан Гардабаер

Висша Лига - Исландия

02.07.2018 23:00

2 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)

Прогнозата днес е за срещата от 11-ия кръг на текущото първенство в Исландия в турнира Висша Лига между отборите на ФХ Хафнарфьордур и Стярнан Гардабаер. ФХ Хафнарфьордур приемат на Каплакрики противниковия футболен отбор на Стярнан Гардабаер.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

ФХ Хафнарфьордур

Домакините от ФХ Хафнарфьордур заемат 5-то място в таблицата с временното подреждане с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 10 срещи имат положителна голова разлика 17-13. На своя терен тимът е изиграл 5 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на ФХ Хафнарфьордур има на сметката си 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са записали в противниковата мрежа 9 гола и са инкасирали 7 гола от играчите на своите противници.

Стярнан Гардабаер

Гостуващият отбор на Стярнан Гардабаер заема втора позиция във временното подреждане с общ актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 10 мача има положителна голова разлика 24-14. Далеч от дома съставът има 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Стярнан Гардабаер са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 15 гола и получени 4 гола.

ФХ Хафнарфьордур - Стярнан Гардабаер - директни двубои

В последните 5 мача между двата съперника, тимът на ФХ Хафнарфьордур е спечелил 3 победи, отбора на Стярнан Гардабаер не е записал нито една победа, а в 2 срещи двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 12-4. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Стярнан Гардабаер, Домакините от ФХ Хафнарфьордур са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Съставът на Стярнан Гардабаер е с 4 последователни победи в първенството на Исландия, а при визитите си е с 2 победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44