ФХ Хафнарфьордур - Брейдаблик Коупавогюр

Висша Лига - Исландия

19.09.2021 19:15

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.70 (среден)

За днешна прогноза мисля да се спра на футболния двубой от 21-ия кръг на футболното първенство в Исландия в турнира Висша Лига между футболните отбори на ФХ Хафнарфьордур и Брейдаблик Коупавогюр.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

ФХ Хафнарфьордур

Домакините от ФХ Хафнарфьордур се намират на 6-то място в класирането с 29 точки, натрупани след 8 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя са отбелязали 36 попадения в противниковата врата и са получили 24 попадения в мрежата си. Пред собствените си привърженици тимът на ФХ Хафнарфьордур има 10 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на ФХ Хафнарфьордур са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-3.

Брейдаблик Коупавогюр

Отборът на гостите от Брейдаблик Коупавогюр е първи в класирането със събрани 44 точки, след 14 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 срещи има положителна голова разлика 52-20. Като гост тимът има 10 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 23 гола в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Брейдаблик Коупавогюр има записани 6 успеха и показват, че са в прекрасна форма, при голова разлика 19 вкарани и 2 получени гола.

ФХ Хафнарфьордур - Брейдаблик Коупавогюр - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, ФХ Хафнарфьордур има спечеленa една победа, отбора на Брейдаблик Коупавогюр има постигнати 3 успеха, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 9-16. В предишните 2 мача на своя стадион Каплакрики срещу тима на Брейдаблик Коупавогюр, Домакините от ФХ Хафнарфьордур имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от ФХ Хафнарфьордур има победа в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите е с 6 последователни успеха в Исландия, а при визитите си е в серия от 3 успеха.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.70