ФАР Рабат - ХУСА Агадир

Първа Дивизия - Мароко

12.03.2020 21:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.34 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя от 20-ия кръг на футболния сезон в Мароко в Първа Дивизия между футболните тимове на ФАР Рабат и ХУСА Агадир. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу играчите на ХУСА Агадир.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

ФАР Рабат

Домакините са 5-ти в таблицата с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 двубоя са успели да вкарат 25 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 20 попадения в своята мрежа. Пред своите горещи почитатели отборът има 10 двубоя, в които има 5 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на ФАР Рабат е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-7.

ХУСА Агадир

Отборът на гостите от ХУСА Агадир е 14-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 срещи е успял да реализира 18 попадения в противниковата врата и е получил 24 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е играл 9 мача, в които има 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия отборът на ХУСА Агадир има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 10 попадения от противниковите състави.

ФАР Рабат - ХУСА Агадир - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, тимът на ФАР Рабат е постигнал една победа, отбора на ХУСА Агадир е записал 2 победи, а в 2 срещи двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу ХУСА Агадир, футболистите на ФАР Рабат нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините има неуспех в последната си среща в първенството, а у дома допусна поражение в последния си двубой.

Тимът на ХУСА Агадир допусна загуба в последния кръг в Мароко, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.34

bet365