Ескилсмине - Ландскрона БоИС

Първа Дивизия - Юг - Швеция

24.06.2019 20:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.61 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Ескилсмине и Ландскрона БоИС от 15-ия кръг на текущият шампионат в Първа Дивизия - Юг на Швеция. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Ландскрона БоИС на.

Фактите за днешния футболен двубой:

Ескилсмине

Ескилсмине се намират на 15-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 мача са отбелязали 15 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 21 попадения в своята врата. На домашна сцена съставът е изиграл 6 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 11 гола в мрежата на противниците си и е получил 8 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг играчите на Ескилсмине имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 гола и са получили 9 попадения от футболистите на противниците си.

Ландскрона БоИС

Гостуващият тим на Ландскрона БоИС е 8-ми в класирането с 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 срещи има голова разлика 13-10. Навън отборът има 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 9 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг отборът на Ландскрона БоИС е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са вкарали в вратата на своите противници 3 попадения и са получили 9 гола от противниковите отбори.

Ескилсмине - Ландскрона БоИС - преки мачове

В предишните 2 играни срещи между двата състава, Ескилсмине е постигнал една победа, тима на Ландскрона БоИС не е постигнал нито 1 победа, а в 1 среща двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-1. В последната среща пред своите фенове срещу тима на Ландскрона БоИС, Домакините от Ескилсмине имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Ескилсмине е в серия от 3 поражения в първенството, а при домакинствата си допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна реми в предишния си двубой в Швеция, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.61

bet365