Ескилсмине - Квидинг

Първа Дивизия - Юг - Швеция

06.09.2020 15:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 16-ия кръг на текущото първенство в Швеция в Първа Дивизия - Юг между футболистите на Ескилсмине и Квидинг. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Квидинг.

Фактите за предстоящия сблъсък:

Ескилсмине

Играчите на отбора домакин заемат 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с 11 точки, след 2 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача имат отрицателна голова разлика 15-31. Като домакин отборът на Ескилсмине е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 7 гола във вратата на противниците си и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Ескилсмине е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 9 гола и са инкасирали 14 гола от своите съперници.

Квидинг

Съставът на гостите от Квидинг е 13-ти в класирането с общ сбор от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи е успял да отбележи 14 попадения и е позволил да му вкарат 25 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 7 мача досега, в които има едно равенство и 6 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 3-17.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг футболистите на Квидинг имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Ескилсмине - Квидинг - преки двубои

В предишните 3 срещи между двата отбора, Ескилсмине не е постигнал нито 1 победа, отбора на Квидинг е записал една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 2-3. В последната среща у дома с отбора на Квидинг, Домакините от Ескилсмине нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в предишната си среща в Швеция, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Отборът на Квидинг постигна успех в последната си среща в първенството, а при визитите си стигна до реми в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00