Ел Гуна - Исмаили Исмаилия

Висша Лига - Египет

28.07.2022 19:30

0 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.57 (среден)

През днешният ден ще се състои сблъсъка между футболните тимове на Ел Гуна и Исмаили Исмаилия от 28-ия кръг на сезона в Египет в Висша Лига.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Ел Гуна

Домакините са 14-ти в класирането с актив от 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя имат отрицателна голова разлика 24-34. Пред собствените си горещи фенове съставът на Ел Гуна е играл 13 срещи досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 12 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Звездите има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Исмаили Исмаилия

Гостуващият състав на Исмаили Исмаилия е 15-ти във временното класиране с общ актив от 26 точки, записани след 6 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи е успял да отбележи 20 гола в противниковата врата и е получил 31 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 12 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Исмаили Исмаилия има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-7.

Ел Гуна - Исмаили Исмаилия - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ел Гуна е спечелил 2 победи, отбора на Исмаили Исмаилия също има спечелени 2 успеха, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Манго, играчите на Ел Гуна са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Ел Гуна има неуспех в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в шампионата, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.57