Екеняс ИФ - ИФК Мариехамн

Вейкауслига - Финландия

19.06.2024 21:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на първенството в Финландия в Вейкауслига между футболните отбори на Екеняс ИФ и ИФК Мариехамн.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Екеняс ИФ

Домакините от Екеняс ИФ са 12-ти във временното класиране с актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя имат голова разлика 10-20. На собствения си стадион Екеняс ИФ е играл 5 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 4 гола в мрежата на съперниците си и е получил 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига играчите на Екеняс ИФ са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

ИФК Мариехамн

Гостуващият състав на ИФК Мариехамн е 7-ми във временното класиране с актив от 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е успял да отбележи 13 попадения и е получил 15 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 5 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Островитяните е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Екеняс ИФ - ИФК Мариехамн - директни мачове

В предишната среща между двата съперника, тимът на Екеняс ИФ не е постигнал нито една победа, а отбора на ИФК Мариехамн е постигнал една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на ИФК Мариехамн стигна до реми в предишната си среща в шампионата на Финландия, а далеч от дома допусна неуспех в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50