ЕБ Стреймур - Клаксвик

Висша Лига - Фарьорски острови

22.06.2018 21:00

Прогноза:2
Коефициент:1.43 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на шампионата в Висша Лига на Фарьорски острови между футболните отбори на ЕБ Стреймур и Клаксвик.

Информация за предстоящия футболен мач:

ЕБ Стреймур

ЕБ Стреймур са 6-ти в таблицата с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 17-17. На домашна сцена ЕБ Стреймур има 8 мача, в които е записал 2 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 10-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на ЕБ Стреймур са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 попадения и са получили 9 попадения от противниците си.

Клаксвик

Отборът на гостите от Клаксвик се намира на втора позиция във временното класиране с актив от 32 точки, постигнати след 10 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 двубоя има голова разлика 26-10. Навън тимът има 9 мача до момента, в които е записал 7 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 16-5.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Клаксвик е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали в мрежата на своите противници 11 попадения и са инкасирали 4 попадения от противниковите състави.

ЕБ Стреймур - Клаксвик - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата съперника, ЕБ Стреймур е спечелил 1 победа, а отбора на Клаксвик има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 3-16. В предишните 2 срещи на своя терен Вид Маргауир с Клаксвик, играчите на ЕБ Стреймур са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на ЕБ Стреймур е с 2 поредни победи в първенството на Фарьорски острови, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Клаксвик е с 4 победи в шампионата на Фарьорски острови, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни победи.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.43

bet365