Дзянсу Сънинг - Шънджън ФК

Супер Лига - Китай

28.07.2019 14:35

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между Дзянсу Сънинг и Шънджън ФК от поредния кръг на шампионата в Китай в турнира Супер Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Шънджън ФК.

Информация за днешния мач:

Дзянсу Сънинг

Играчите на Дзянсу Сънинг са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя са успели да реализират 33 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 30 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които има 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 19 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Дзянсу Сънинг е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Шънджън ФК

Гостуващият тим на Шънджън ФК е 14-ти в класирането със събрани 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 срещи е вкарал 15 попадения и е позволил да му отбележат 30 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 10 срещи до момента, в които има 3 равенства и 7 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 6-19.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Шънджън ФК е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, като са разписали в противниковата мрежа 3 гола и са получили 10 попадения от играчите на своите съперници.

Дзянсу Сънинг - Шънджън ФК - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Дзянсу Сънинг е записал 2 победи, отбора на Шънджън ФК е спечелил 1 победа, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-2. В последните 2 срещи у дома срещу Шънджън ФК, футболистите на Дзянсу Сънинг имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините има успех в предишния си мач в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.33

bet365