Дреница Србица - Лапи Подуево

Суперлига - Косово

05.05.2022 16:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.68 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на първенството в Суперлига на Косово между отборите на Дреница Србица и Лапи Подуево.

Факти и данни за предстоящия мач:

Дреница Србица

Домакините от Дреница Србица са на 8-мо място в класирането с 40 точки, от 11 победи, 7 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя са успели да вкарат 44 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 45 попадения в своята врата. Като домакин отборът на Дреница Србица има 16 срещи досега, в които има 7 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 27 попадения във вратата на съперниците си и е получил 18 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Дреница Србица имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 9 попадения от играчите на своите противници.

Лапи Подуево

Гостуващият състав на Лапи Подуево е 4-ти в класирането с актив от 54 точки, от 15 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи е отбелязал 52 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 34 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 16 мача досега, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 26 попадения във вратата на своите домакини и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Лапи Подуево са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са допуснали 3 попадения.

Дреница Србица - Лапи Подуево - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Дреница Србица има спечеленa 1 победа, отбора на Лапи Подуево също е спечелил една победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 14-14. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Лапи Подуево, футболистите на Дреница Србица имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Дреница Србица стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Косово, а у дома постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите стигна до равенство в последната си среща в първенството на Косово, а като гост е с 3 успеха.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.68

bet365