Донкастър - Кембридж Юнайтед

Първа Лига - Англия

26.10.2021 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

През днешният ден ще се опитам да анализирам двубоя между футболистите на Донкастър и Кембридж Юнайтед от поредния кръг на футболния сезон в Англия в турнира Първа Лига.

Факти и данни за днешния двубой:

Донкастър

Футболистите на тима домакин са 23-ти в класирането с 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя имат голова разлика 9-23. Пред собствените си горещи фенове съставът на Донкастър е изиграл 6 срещи, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Донкастър има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са инкасирали 14 гола от играчите на своите противници.

Кембридж Юнайтед

Отборът на гостите от Кембридж Юнайтед е 18-ти в класирането с общ сбор от 15 точки, след 3 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 13 мача има голова разлика 18-23. На чужд терен отборът е играл 5 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Кембридж Юнайтед е постигнал 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 13 гола.

Донкастър - Кембридж Юнайтед - директни срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Донкастър постигна победа в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Тимът на Кембридж Юнайтед допусна загуба в предишния си мач в шампионата, а на чужд терен допусна поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36