Дери Сити - Уотърфорд Юнайтед

Висша Дивизия - Ирландия

17.08.2018 21:45

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните състави на Дери Сити и Уотърфорд Юнайтед от 29-ия кръг на настоящето първенство в Ирландия в Висша Дивизия. Треньора на домакините извежда на Брендиуел своите футболисти срещу Уотърфорд Юнайтед.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Дери Сити

Играчите на домакините от Дери Сити се намират на 5-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 39 точки, събрани след 12 победи, 3 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 28 мача са успели да отбележат 42 попадения и са позволили да им вкарат 52 гола в мрежата си. На собствения си стадион Брендиуел Дери Сити е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 24 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Дери Сити има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 15 получени гола.

Уотърфорд Юнайтед

Съставът на гостите от Уотърфорд Юнайтед е 3-ти в таблицата с временното класиране с 44 точки, след 13 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи е отбелязал 38 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 33 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е изиграл 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата мрежа и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия тимът на Уотърфорд Юнайтед има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 6 гола и са получили 8 гола.

Дери Сити - Уотърфорд Юнайтед - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Дери Сити има постигнатa 1 победа, отбора на Уотърфорд Юнайтед е спечелил 3 успеха, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-9. В предишните 2 мача на своя терен Брендиуел с тима на Уотърфорд Юнайтед, Домакините от Дери Сити са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Дери Сити допусна поражение в предишния кръг в първенството на Ирландия, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Отборът на Уотърфорд Юнайтед е в серия от 3 последователни поражения в Ирландия, а при гостуванията си допусна загуба в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365