Делхи Динамос - Джамшедпур

Супер Лига - Индия

06.12.2017 16:30

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.75 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача от 4-ия кръг на първенството в Супер Лига на Индия между Делхи Динамос и Джамшедпур. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Джамшедпур на.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Делхи Динамос

Делхи Динамос се намират на 9-то място във временното класиране с актив от 3 точки, след една победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 4-8. У дома Делхи Динамос е играл един мач до момента, в който е записал 1 загуба, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата мрежа и е получил 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Делхи Динамос е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са получили 11 попадения.

Джамшедпур

Тимът на гостите от Джамшедпур заема 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки, след 3 поредни равенства от началото на новото първенство, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 0 гола и е получил 0 гола в собствената врата. Навън съставът има 2 срещи до момента, в които е записал 2 равни срещи, при голова разлика 0-0.

В последните си 3 срещи в първенството отборът на Джамшедпур е постигнал 3 равенства, като са записали в мрежата на своите съперници 0 гола и са инкасирали 0 попадения от противниковите състави.

Делхи Динамос - Джамшедпур - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Делхи Динамос е с 2 поредни загуби в първенството на Индия, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на Джамшедпур е в серия от 3 поредни ремита в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.75

bet365