Делфин Манта - Гуаякил Сити

Серия А - Еквадор

28.11.2018 21:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.20 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболните отбори на Делфин Манта и Гуаякил Сити от 20-ия кръг на футболния сезон в Еквадор в турнира Серия А. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Гуаякил Сити на Хокай.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Делфин Манта

Играчите на домакините са на 6-та позиция в класирането с общ сбор от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 26-21. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици съставът на Делфин Манта е играл 9 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 12 попадения в противниковата мрежа и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А футболистите на Делфин Манта са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 9 попадения и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Гуаякил Сити

Гостуващият тим на Гуаякил Сити е 12-ти във временното подреждане с актив от 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 19 двубоя е вкарал 16 гола в противниковата врата и е инкасирал 39 гола в собствената врата. Навън отборът е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Гуаякил Сити имат на сметката си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 19 получени гола.

Делфин Манта - Гуаякил Сити - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Делфин Манта е спечелил 4 победи, отбора на Гуаякил Сити не е постигнал нито една победа, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 6-0. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Гуаякил Сити, Домакините от Делфин Манта са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Делфин Манта е с 2 поредни загуби в шампионата на Еквадор, а на своя стадион е в серия от 4 поредни успеха.

Тимът на Гуаякил Сити има загуба в последния кръг в Еквадор, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.20

bet365