Далкурд - Стоксунд

Първа Дивизия - Север - Швеция

17.05.2023 20:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.57 (среден)

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между отборите на Далкурд и Стоксунд от 8-ия кръг на първенството в Първа Дивизия - Север на Швеция.

Информация за предстоящия футболен мач:

Далкурд

Домакините от Далкурд заемат първа позиция в класирането с общ актив от 18 точки, след 6 победи и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 7 двубоя са отбелязали 12 попадения и са получили 3 гола в своята мрежа. На своя терен Далкурд има 3 мача, в които е записал само победи, реализирал е 6 попадения във вратата на гостуващите отбори и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Далкурд има на сметката си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Стоксунд

Отборът на гостите от Стоксунд заема 9-то място в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 7 двубоя е вкарал 12 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения в собствената врата. Далеч от дома съставът има 3 двубоя, в които има само победи, отбелязал е 9 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 2 гола в своята врата.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Стоксунд са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 12-8.

Далкурд - Стоксунд - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Далкурд е в серия от 5 успеха в първенството на Швеция, а на собствения си стадион е в серия от 4 победи.

Съставът на гостите от Стоксунд има победа в последния кръг в шампионата, а като гост е с 3 последователни успеха.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.57