ДАК Дунайска Стреда - Ружомберок

Суперлига - Словакия

24.11.2022 19:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.80 (среден)

През днешният ден ще се играе сблъсъка между футболистите на ДАК Дунайска Стреда и Ружомберок от поредния кръг на футболния сезон в Словакия в Суперлига. ДАК приемат на домашния си стадион гостуващия отбор на Ружомберок.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

ДАК Дунайска Стреда

Играчите на състава домакин са 2-ри във временното подреждане с общ сбор от 35 точки, събрани след 10 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя са вкарали 32 гола и са допуснали 15 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът на ДАК Дунайска Стреда има 8 мача, в които има 7 победи и една загуба, при голова разлика 18-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ДАК са записали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 17-6.

Ружомберок

Тимът на гостите от Ружомберок е 5-ти във временното подреждане с актив от 23 точки, събрани след 5 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи е реализирал 19 попадения във вратата на противниците си и е получил 16 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 10 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига играчите на Ружомберок имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на съперниците си 6 попадения и са инкасирали 4 гола от футболистите на своите съперници.

ДАК Дунайска Стреда - Ружомберок - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, ДАК е спечелил 2 победи, тима на Ружомберок не е записал нито една победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 мача пред своите фенове с Ружомберок, играчите на ДАК Дунайска Стреда имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на ДАК Дунайска Стреда е с 4 поредни победи в първенството, а на собствения си стадион е с 4 поредни победи.

Отборът на гостите има неуспех в предишния си мач в Словакия, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.80