Чукарички - Напредак Крушевац

Група за Титлата - Сърбия

01.05.2019 19:00

5 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да разгледам футболния двубой от 4-ия кръг на футболното първенство в Група за Титлата на Сърбия между Чукарички и Напредак Крушевац. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Напредак Крушевац на домашния си стадион Чукарички.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Чукарички

Чукарички са 4-ти в таблицата с актив от 31 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя имат отрицателна голова разлика 5-7. На своя терен Чукарички е изиграл 1 двубой до момента, в който има 1 победа, отбелязал е 3 гола във вратата на своите гости и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Чукарички е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-17.

Напредак Крушевац

Тимът на гостите от Напредак Крушевац заема 6-то място в таблицата с временното подреждане с 27 точки, след 2 победи и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 3 срещи има положителна голова разлика 8-2. На чужд терен съставът е играл един мач, в който има 1 загуба, вкарал е един гол в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Напредак Крушевац са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 10 гола.

Чукарички - Напредак Крушевац - директни двубои

В последната среща между двата отбора, тимът на Чукарички няма записана нито 1 победа, а отбора на Напредак Крушевац е спечелил една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините записа равенство в последния кръг в Сърбия, а при домакинствата си има победа в последния си мач.

Тимът на гостите от Напредак Крушевац е в серия от 2 победи в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.36

bet365