Читадела - Фоджа

Серия Б - Италия

30.10.2018 22:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.28 (среден)
bet365

Днес мисля да анализирам футболния мач от поредния кръг на шампионата в Италия в турнира Серия Б между футболните отбори на Читадела и Фоджа.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Читадела

Домакините заемат 5-та позиция във временното класиране с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 мача са успели да реализират 10 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 5 попадения в собствената мрежа. Като домакин Читадела е играл 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б съставът на Читадела има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

Фоджа

Гостуващият отбор на Фоджа е 17-ти в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, натрупани след 4 победи, едно равенство и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 9 срещи има отрицателна голова разлика 16-17. На чужд терен тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които има една победа и 3 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б съставът на Фоджа има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

Читадела - Фоджа - преки двубои

В последните 2 срещи между двата отбора, Читадела е постигнал 2 победи, а състава на Фоджа не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 6-2. В последната среща у дома срещу Фоджа, играчите на Читадела са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Читадела има успех в предишната си среща в Италия, а у дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите постигна реми в последната си среща в Италия, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.28

bet365