Чешке Будьовице - Виктория Жижков

Национална Лига - Чехия

31.07.2017 19:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.73 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Чешке Будьовице и Виктория Жижков от 2-ия кръг на сезона в Чехия в Национална Лига.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Чешке Будьовице

Чешке Будьовице са 15-ти във временното класиране с нула точки от началото на новия шампионат, като имат голова разлика 0-0. Като домакин Чешке Будьовице все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е успял да се разпише в мрежата на противниците си и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Чешке Будьовице са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 8 гола и са им вкарали 8 гола.

Виктория Жижков

Съставът на гостите от Виктория Жижков заема 15-то място в таблицата с временното подреждане с нула точки от старта на новия шампионат, като има голова разлика 0-0. Далеч от дома отборът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Виктория Жижков има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-11.

Чешке Будьовице - Виктория Жижков - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Чешке Будьовице е записал 2 победи, а отбора на Виктория Жижков има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи у дома с Виктория Жижков, Домакините от Чешке Будьовице са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има победа в последния си мач в първенството на Чехия, а на собствения си терен има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите записа равенство в последния си двубой в първенството на Чехия, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.73

bet365