Ченайин - Джамшедпур

Супер Лига - Индия

23.01.2020 16:00

4 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.25 (среден)
bet365

Днес ще се играе сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Индия в Супер Лига между отборите на Ченайин и Джамшедпур. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Джамшедпур на домашния си терен.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ченайин

Домакините са 7-ми във временното класиране с 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 срещи са успели да отбележат 16 попадения в противниковата врата и са инкасирали 19 гола във вратата си. Пред собствените си предани почитатели отборът на Ченайин е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-9.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на Ченайин има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 12 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни тимове.

Джамшедпур

Съставът на гостите от Джамшедпур е 6-ти в таблицата с актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 12 мача е реализирал 16 гола в противниковата врата и е инкасирал 17 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 5 мача до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на Джамшедпур има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 11 гола.

Ченайин - Джамшедпур - директни срещи

В последните 5 мача между двата съперника, Ченайин е спечелил една победа, тима на Джамшедпур също е постигнал една победа, а в 3 мача двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Джамшедпур, Домакините от Ченайин нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Ченайин е в серия от 2 успеха в първенството, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Отборът на Джамшедпур има победа в последната си среща в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.25

bet365