Чеджу Юнайтед - Чонбук Хюндай Моторс

К-Лига Класик - Южна Корея

12.07.2017 14:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболната среща от 20-ия кръг на футболния шампионат в К-Лига Класик на Южна Корея между съставите на Чеджу Юнайтед и Чонбук Хюндай Моторс. Чеджу Юнайтед посрещат на Чеджу Уорлд Къп противниковия футболен отбор на Чонбук Хюндай Моторс.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Чеджу Юнайтед

Чеджу Юнайтед заемат 6-та позиция в таблицата с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 мача са реализирали 31 попадения в противниковата врата и са допуснали 18 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Чеджу Юнайтед има 9 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 20 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Чеджу Юнайтед има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са инкасирали 7 гола.

Чонбук Хюндай Моторс

Съставът на гостите от Чонбук Хюндай Моторс заема първа позиция в таблицата с временното класиране със събрани 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е отбелязал 34 гола и е инкасирал 15 гола в мрежата си. Навън съставът има 9 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Чонбук Хюндай Моторс са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 17-6.

Чеджу Юнайтед - Чонбук Хюндай Моторс - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Чеджу Юнайтед е спечелил 2 победи, отбора на Чонбук Хюндай Моторс също има постигнати 2 победи, а в една среща двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 11-8. В последните 2 мача на своя стадион Чеджу Уорлд Къп с Чонбук Хюндай Моторс, футболистите на Чеджу Юнайтед нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Чеджу Юнайтед допусна загуба в последния кръг в първенството, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Съставът на Чонбук Хюндай Моторс постигна победа в предишната си среща в първенството, а на чужд терен има поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40

bet365