Чърчил Брадърс Гоа - Шилонг Ладжонг

И-Лига - Индия

15.11.2018 13:30

4 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.95 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния двубой между футболните тимове на Чърчил Брадърс Гоа и Шилонг Ладжонг от поредния кръг на футболното първенство в И-Лига на Индия.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Чърчил Брадърс Гоа

Футболистите на домакините от Чърчил Брадърс Гоа са 9-ти във временното класиране със събрани 3 точки, след 3 последователни равенства от началото на новия шампионат по футбол, като в изиграните общо 3 двубоя са успели да вкарат 2 попадения в противниковата врата и са получили 2 попадения в мрежата си. Пред своите предани привърженици отборът на Чърчил Брадърс Гоа все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Чърчил Брадърс Гоа има записани 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Шилонг Ладжонг

Тимът на гостите от Шилонг Ладжонг е 10-ти във временното класиране с общ сбор от 3 точки, след 1 победа и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя е вкарал 4 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 8 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 2 срещи до момента, в които има 2 загуби, реализирал е едно попадение в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Шилонг Ладжонг имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 11 гола.

Чърчил Брадърс Гоа - Шилонг Ладжонг - директни мачове

В последните 5 срещи между двата отбора, Чърчил Брадърс Гоа има постигнатa една победа, отбора на Шилонг Ладжонг е записал 3 успеха, а в една среща двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 двубоя на своя терен срещу отбора на Шилонг Ладжонг, играчите на Чърчил Брадърс Гоа са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 3 равенствa в Индия, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 3 последователни поражения в шампионата на Индия, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.95

bet365