Чърчил Брадърс Гоа - Ийст Бенгал Калкута

И-Лига - Индия

20.12.2018 13:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Чърчил Брадърс Гоа и Ийст Бенгал Калкута от 9-ия кръг на футболното първенство в И-Лига на Индия. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите играчи на Ийст Бенгал Калкута.

Информация за предстоящия сблъсък:

Чърчил Брадърс Гоа

Чърчил Брадърс Гоа са 4-ти във временното класиране с 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат положителна голова разлика 15-8. На собствения си стадион Чърчил Брадърс Гоа е играл 2 двубоя досега, в които има само победи, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Чърчил Брадърс Гоа има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 13 гола и са допуснали 6 гола от противниковите състави.

Ийст Бенгал Калкута

Съставът на гостите от Ийст Бенгал Калкута е 5-ти във временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 7 двубоя има положителна голова разлика 14-10. Като гост тимът има 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 1 загуба, реализирал е 7 гола във вратата на посрещащите го състави и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в И-Лига футболистите на Ийст Бенгал Калкута имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 10 получени гола.

Чърчил Брадърс Гоа - Ийст Бенгал Калкута - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Чърчил Брадърс Гоа е спечелил 2 победи, отбора на Ийст Бенгал Калкута също има записани 2 победи, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Ийст Бенгал Калкута, футболистите на Чърчил Брадърс Гоа нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Чърчил Брадърс Гоа има загуба в последната си среща в първенството, а у дома е с 2 поредни победи.

Съставът на Ийст Бенгал Калкута е в серия от 2 успеха в Индия, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365