Будучност Подгорица - Искра Даниловград

Първа Лига - Черна Гора

05.12.2019 14:00

Прогноза:1
Коефициент:1.54 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе сблъсъка между футболните тимове на Будучност Подгорица и Искра Даниловград от 18-ия кръг на текущият сезон в Черна Гора в Първа Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Искра Даниловград на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния мач:

Будучност Подгорица

Будучност Подгорица се намират на първо място в таблицата с временното подреждане с 35 точки, постигнати след 11 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 16 двубоя са отбелязали 34 попадения и са получили 18 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион съставът е изиграл 8 срещи, в които има 6 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Будучност Подгорица има записани 5 победи и 1 загуба, като са разписали 12 гола и са допуснали 5 попадения.

Искра Даниловград

Тимът на гостите от Искра Даниловград е 3-ти в таблицата със събрани 32 точки, събрани след 9 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя е реализирал 23 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в своята мрежа. Като гост съставът има 8 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Искра Даниловград са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-6.

Будучност Подгорица - Искра Даниловград - преки мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Дечицата е спечелил 3 успеха, отбора на Искра Даниловград няма записана нито една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 мача у дома срещу състава на Искра Даниловград, играчите на Будучност Подгорица са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в първенството, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни успеха.

Отборът на гостите има неуспех в последния си двубой в шампионата на Черна Гора, а при визитите си е с 2 последователни равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.54

bet365