Брейдаблик Коупавогюр - КР Рейкявик

Висша Лига - Исландия

07.08.2018 22:15

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка от поредния кръг на сезона в Исландия в турнира Висша Лига между футболистите на Брейдаблик Коупавогюр и КР Рейкявик. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу КР Рейкявик.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Брейдаблик Коупавогюр

Играчите на Брейдаблик Коупавогюр са на трета позиция във временното подреждане със събрани 28 точки, от 8 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 срещи са реализирали 23 гола и са позволили да им вкарат 9 попадения в мрежата си. На своя стадион Брейдаблик Коупавогюр е изиграл 7 двубоя, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Брейдаблик Коупавогюр е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-3.

КР Рейкявик

Гостуващият състав на КР Рейкявик е 4-ти в таблицата с общ актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е реализирал 24 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 10 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на КР Рейкявик има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 4 гола.

Брейдаблик Коупавогюр - КР Рейкявик - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на Брейдаблик Коупавогюр е постигнал 1 победа, отбора на КР Рейкявик също има записанa една победа, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на КР Рейкявик, футболистите на Брейдаблик Коупавогюр са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Брейдаблик Коупавогюр е с 3 успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни победи.

Съставът на гостите от КР Рейкявик е с 3 победи в първенството на Исландия, а като гост е в серия от 2 последователни успеха.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365