Брей Уондърърс - Лонгфорд Таун

Първа Дивизия - Ирландия

25.03.2024 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.91 (среден)

Днес ще разгледам срещата от поредния кръг на шампионата в Ирландия в Първа Дивизия между футболните отбори на Брей Уондърърс и Лонгфорд Таун.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Брей Уондърърс

Играчите на домакините от Брей Уондърърс заемат 8-мо място в таблицата с временното класиране с 4 точки, от една победа, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 срещи са реализирали 9 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 12 попадения във вратата си. На домашна сцена отборът на Брей Уондърърс е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 последователни загуби,, при обща голова разлика 4-6.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Чайките има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 13 попадения.

Лонгфорд Таун

Тимът на гостите от Лонгфорд Таун е 10-ти във временното класиране с 1 точка, след едно равенство и 2 загуби от началото на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните 3 мача е реализирал 5 попадения и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената врата. Като гост отборът има 1 двубой до момента, в който е записал 1 равенство, вкарал е 3 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Лонгфорд Таун имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 12 гола.

Брей Уондърърс - Лонгфорд Таун - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата отбора, Чайките няма спечелена нито една победа, тима на Лонгфорд Таун е записал 2 победи, а в 3 двубоя двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-10. В последните 2 срещи у дома с състава на Лонгфорд Таун, Домакините от Брей Уондърърс нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Брей Уондърърс е с 2 последователни поражения в шампионата на Ирландия, а у дома е с 2 последователни загуби.

Отборът на гостите постигна равенство в последния кръг в Ирландия, а като гост е с 2 поредни равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.91