Ботошани - Сепси Сфънту Георге

Лига I - Румъния

04.10.2019 18:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)
bet365

Днес мисля да пиша за двубоя от 12-ия кръг на футболното първенство в Лига I на Румъния между футболните тимове на Ботошани и Сепси Сфънту Георге. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Сепси Сфънту Георге на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Ботошани

Играчите на състава домакин са 6-ти в таблицата с общ актив от 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 17-17. Като домакин съставът на Ботошани е изиграл 5 мача, в които има 1 победа, 3 равенства и една загуба, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в собствената врата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ботошани имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 11 попадения.

Сепси Сфънту Георге

Тимът на гостите от Сепси Сфънту Георге заема 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 14 точки, събрани след 2 победи, 8 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 11 срещи има голова разлика 10-7. Далеч от дома отборът има 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Сепси Сфънту Георге са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 6 гола и са допуснали 4 гола.

Ботошани - Сепси Сфънту Георге - преки мачове

В последните 4 играни мача между двата състава, съставът на Ботошани има спечелени 3 победи, тима на Сепси Сфънту Георге няма нито една победа, а 1 среща е завършил наравно, при обща голова разлика 8-1. В предишните 2 срещи у дома срещу Сепси Сфънту Георге, футболистите на Ботошани имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Ботошани постигна успех в последния кръг в първенството на Румъния, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Сепси Сфънту Георге постигна реми в последния кръг в Румъния, а далеч от дома е с 3 последователни равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00

bet365