Бодо Глимт - Стрьомгодсет

Елитсериен - Норвегия

25.05.2022 19:00

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за мача от 9-ия кръг на шампионата в Елитсериен на Норвегия между футболните състави на Бодо Глимт и Стрьомгодсет.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Бодо Глимт

Бодо Глимт са 5-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя са отбелязали 15 гола в противниковата врата и са инкасирали 9 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът е играл 4 мача досега, в които има 1 победа, 3 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 5 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Елитсериен футболистите на Бодо Глимт са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 7 гола.

Стрьомгодсет

Гостуващият отбор на Стрьомгодсет е на 4-та позиция във временното подреждане със събрани 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 11-11. Като гост отборът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил един гол във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Стрьомгодсет има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали 10 попадения и са получили 7 гола.

Бодо Глимт - Стрьомгодсет - преки мачове

В последните 5 срещи между двата противника, Бодо Глимт е записал 4 победи, тима на Стрьомгодсет не е спечелил нито 1 победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 16-7. В предишните 2 срещи на своя стадион Аспмюра с Стрьомгодсет, Домакините от Бодо Глимт са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Бодо Глимт има победа в предишната си среща в шампионата на Норвегия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни равенствa.

Тимът на гостите от Стрьомгодсет е в серия от 2 успеха в шампионата на Норвегия, а като гост има успех в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40

bet365