Бейтар Тел Авив Рамла - Апоел Ноф Хагалил

Лига Леумит - Израел

10.10.2019 19:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Бейтар Тел Авив Рамла и Апоел Ноф Хагалил от 8-ия кръг на сезона в Лига Леумит на Израел. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Апоел Ноф Хагалил.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Бейтар Тел Авив Рамла

Домакините от Бейтар Тел Авив Рамла са 13-ти във временното класиране с актив от 6 точки, след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи са отбелязали 6 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 11 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Бейтар Тел Авив Рамла има 3 мача, в които има една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 3-5.

В последните си 6 официални срещи в Лига Леумит отборът на Бейтар Тел Авив Рамла е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 4 попадения и са допуснали 9 попадения.

Апоел Ноф Хагалил

Гостуващият отбор на Апоел Ноф Хагалил е 11-ти в таблицата с 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 мача е реализирал 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 10 попадения в собствената врата. Далеч от дома отборът е играл 4 мача досега, в които е записал 1 победа и 3 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Апоел Ноф Хагалил са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Бейтар Тел Авив Рамла - Апоел Ноф Хагалил - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Бейтар Тел Авив Рамла е спечелил 3 победи, а отбора на Апоел Ноф Хагалил е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 7-5. В последните 2 срещи на своя терен Градски стадион Хатиква срещу Апоел Ноф Хагалил, футболистите на Бейтар Тел Авив Рамла са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините стигна до реми в последния си мач в Израел, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Тимът на Апоел Ноф Хагалил е в серия от 2 успеха в Израел, а на чужд терен има победа в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365