Баумит Яблонец - Виктория Пилзен

Първа Лига - Чехия

24.09.2018 19:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.41 (среден)
bet365

През днешният ден ще обърна внимание на футболния двубой от 9-ия кръг на футболния сезон в Първа Лига на Чехия между футболистите на Баумит Яблонец и Виктория Пилзен. Футболистите на Баумит Яблонец излизат срещу Виктория Пилзен на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Баумит Яблонец

Футболистите на Баумит Яблонец са 8-ми в таблицата с 10 точки, от 3 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача са отбелязали 11 попадения и са получили 10 попадения в своята мрежа. Пред собствените си почитатели Баумит Яблонец е изиграл 4 срещи досега, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 8 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Баумит Яблонец има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 7 гола.

Виктория Пилзен

Тимът на гостите от Виктория Пилзен е втори във временното подреждане с актив от 21 точки, след 7 победи и една загуба от началото на първенството, като в изиграните 8 двубоя има голова разлика 14-6. На чужд терен отборът е изиграл 4 срещи, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Виктория Пилзен има записани 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали 10 гола и са допуснали 5 гола.

Баумит Яблонец - Виктория Пилзен - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, Баумит Яблонец е записал 1 победа, отбора на Виктория Пилзен има постигнати 3 победи, а в един двубой двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи на своя стадион Шанс Арена срещу отбора на Виктория Пилзен, играчите на Баумит Яблонец нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Чехия, а при домакинствата си има неуспех в последния си двубой.

Съставът на Виктория Пилзен има победа в предишната си среща в Чехия, а като гост има неуспех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.41

bet365