Баумит Яблонец - Словачко

Първа Лига - Чехия

26.05.2018 17:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.22 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните отбори на Баумит Яблонец и Словачко от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Чехия в турнира Първа Лига. Играчите на Баумит Яблонец излизат срещу играчите на Словачко на своя терен.

Информация за днешната футболна среща:

Баумит Яблонец

Играчите на домакините от Баумит Яблонец са на трета позиция в класирането с актив от 53 точки, след 15 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача имат голова разлика 47-27. На домашна сцена отборът е изиграл 14 двубоя досега, в които има 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 24-11.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Баумит Яблонец имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Словачко

Гостуващият отбор на Словачко е 11-ти в класирането с 31 точки, събрани след 6 победи, 13 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните 29 срещи е реализирал 23 гола във вратата на противниците си и е допуснал 30 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 14 мача до момента, в които е записал 1 победа, 7 равенства и 6 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 15 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Словачко има записани 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 2 гола от противниковите състави.

Баумит Яблонец - Словачко - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, съставът на Баумит Яблонец е записал една победа, отбора на Словачко няма записана нито една победа, а в 4 срещи двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион Шанс Арена с тима на Словачко, играчите на Баумит Яблонец имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Баумит Яблонец е в серия от 4 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на гостите е с 4 равни срещи в Чехия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни ремита.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.22

bet365