Банкок Глас - Патая Юнайтед

Таи Висша Лига - Тайланд

28.03.2018 16:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.62 (среден)
bet365

Днес мисля да анализирам футболния мач между футболните състави на Банкок Глас и Патая Юнайтед от поредния кръг на сезона в Тайланд в Таи Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Патая Юнайтед на домашния си терен.

Информация за днешния футболен мач:

Банкок Глас

Банкок Глас се намират на 11-та позиция във временното подреждане с общ актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 6 мача имат положителна голова разлика 7-6. У дома тимът е играл 2 мача до момента, в които има 1 победа и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Банкок Глас е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 7 попадения и са допуснали 6 гола.

Патая Юнайтед

Тимът на гостите от Патая Юнайтед е 9-ти в класирането със събрани 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 мача е реализирал 10 попадения и е инкасирал 10 гола в мрежата си. Като гост тимът има 2 срещи досега, в които има 2 поредни поражения, като все още не е отбелязал нито едно попадение в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Патая Юнайтед са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са инкасирали 10 гола.

Банкок Глас - Патая Юнайтед - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Банкок Глас е постигнал 2 победи, а тима на Патая Юнайтед е спечелил 3 победи, при обща голова разлика 11-13. В последните 2 двубоя на своя стадион с Патая Юнайтед, играчите на Банкок Глас са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион има неуспех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Патая Юнайтед допусна загуба в последния кръг в шампионата на Тайланд, а на чужд терен е с 2 поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.62

bet365