Баник Соколов - Графин Влашим

Национална Лига - Чехия

25.05.2018 18:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)
bet365

През днешният ден ще обърна внимание на футболната среща от 30-ия кръг на футболния сезон в Чехия в турнира Национална Лига между футболистите на Баник Соколов и Графин Влашим. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Графин Влашим на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Баник Соколов

Играчите на състава домакин са 8-ми във временното подреждане с 38 точки, събрани след 11 победи, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат отрицателна голова разлика 32-39. На домашна сцена съставът има 14 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 18-17.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Баник Соколов са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-7.

Графин Влашим

Тимът на гостите от Графин Влашим заема 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните 29 двубоя е успял да реализира 42 попадения и е допуснал 47 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 14 мача, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 14-21.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Графин Влашим са записали 3 победи и 3 загуби, като са записали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 9 попадения от противниковите отбори.

Баник Соколов - Графин Влашим - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, Баник Соколов има постигнати 2 успеха, отбора на Графин Влашим е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 двубоя на своя терен Баник Соколов с тима на Графин Влашим, футболистите на Баник Соколов имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Баник Соколов допусна загуба в последния кръг в шампионата, а на своя стадион има победа в предишния си мач.

Съставът на Графин Влашим има загуба в последния си двубой в първенството, а при гостуванията си постигна победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33

bet365