Балтика Калининград - ФК Тюмен

Футболна Национална Лига - Русия

25.05.2019 15:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)
bet365

Днес ще се играе срещата от поредния кръг на футболното първенство в Русия в турнира Футболна Национална Лига между футболните отбори на Балтика Калининград и ФК Тюмен. Треньора на домакините извежда на Калининград своите футболисти срещу противниковия отбор на ФК Тюмен.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Балтика Калининград

Футболистите на отбора домакин са 15-ти в таблицата с временното подреждане с 41 точки, постигнати след 10 победи, 11 равенства и 16 загуби от започването на първенството, като в изиграните 37 срещи са реализирали 37 гола в противниковата врата и са инкасирали 51 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Балтика Калининград има 18 срещи, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 20 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Балтика Калининград имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-5.

ФК Тюмен

Гостуващият състав на ФК Тюмен заема 20-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 24 точки, натрупани след 5 победи, 15 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 срещи има отрицателна голова разлика 29-45. Далеч от дома съставът има 18 мача до момента, в които е записал 8 равенства и 10 загуби и все още са без победа навън, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 24 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на ФК Тюмен имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4 вкарани и 8 получени гола.

Балтика Калининград - ФК Тюмен - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Балтика Калининград е постигнал 3 успеха, отбора на ФК Тюмен е записал една победа, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 9-8. В предишните 2 срещи на своя терен Арена Балтика срещу тима на ФК Тюмен, футболистите на Балтика Калининград имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Балтика Калининград допусна неуспех в предишния си мач в първенството на Русия, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на ФК Тюмен е с 2 поредни поражения в Русия, а като гост има загуба в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.55

bet365