Балъкесирспор - Хатайспор

ТФФ Първа Лига - Турция

02.12.2019 18:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще разгледам футболната среща между футболните отбори на Балъкесирспор и Хатайспор от 14-ия кръг на шампионата в Турция в турнира ТФФ Първа Лига. Футболистите на Балъкесирспор приемат на своя терен гостуващия отбор на Хатайспор.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Балъкесирспор

Играчите на домакините се намират на 9-то място в таблицата с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 14-10. На домашна сцена тимът има 6 мача досега, в които има 5 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 12-3.

В предишните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига играчите на Балъкесирспор са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 6 гола и са получили 4 попадения от противниковите отбори.

Хатайспор

Гостуващият тим на Хатайспор е лидер във временното подреждане с общ сбор от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача е успял да отбележи 17 гола в противниковата врата и е инкасирал 11 попадения във вратата си. Далеч от дома съставът има 6 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Хатайспор е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Балъкесирспор - Хатайспор - преки мачове

В последните 2 изиграни двубоя между двата противника, съставът на Балъкесирспор не е записал нито една победа, а отбора на Хатайспор има постигнати 2 успеха, при общо голово съотношение 0-6. В предишната среща у дома с отбора на Хатайспор, футболистите на Балъкесирспор нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Балъкесирспор допусна неуспех в последната си среща в Турция, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в предишния кръг в шампионата на Турция, а при визитите си постигна реми в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.53

bet365