БК Форвард - Карлслундс

Първа Дивизия - Север - Швеция

20.06.2019 20:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на БК Форвард и Карлслундс от 14-ия кръг на футболния сезон в Швеция в Първа Дивизия - Север. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващите играчи на Карлслундс.

Информация за предстоящия двубой:

БК Форвард

БК Форвард са 14-ти във временното подреждане със събрани 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат отрицателна голова разлика 16-26. У дома тимът на БК Форвард е играл 6 двубоя, в които е записал 2 победи и 4 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на БК Форвард има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Карлслундс

Съставът на гостите от Карлслундс е 7-ми в класирането с 20 точки, постигнати след 4 победи, 8 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи има положителна голова разлика 17-13. На чужд терен тимът има 5 срещи, в които има 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Карлслундс е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са реализирали 7 гола и са им вкарали 7 гола.

БК Форвард - Карлслундс - директни срещи

В последните 2 играни двубоя между двата противника, БК Форвард има постигнатa една победа, а отбора на Карлслундс също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 4-4. В предишната среща пред своите фенове срещу отбора на Карлслундс, играчите на БК Форвард имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на БК Форвард допусна неуспех в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365