БИ Болунгарвик - Тиндастол

Първа Дивизия - Исландия

16.07.2013 22:15

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за мача между отборите на БИ Болунгарвик и Тиндастол от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Първа Дивизия на Исландия.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

БИ Болунгарвик

БИ Болунгарвик са на 6-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 15 точки, след 5 победи и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 10 мача имат голова разлика 19-23. Пред собствените си верни почитатели тимът на БИ Болунгарвик е играл 4 срещи досега, в които има 3 победи и 1 загуба, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на БИ Болунгарвик има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 13 получени гола.

Тиндастол

Отборът на гостите от Тиндастол заема 9-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си. Като гост тимът има 6 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Тиндастол е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 6 попадения и са получили 7 попадения от играчите на съперниците си.

БИ Болунгарвик - Тиндастол - директни двубои

В последните 2 играни двубоя между двата състава, съставът на БИ Болунгарвик е спечелил една победа, а отбора на Тиндастол също има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 3-5. В последната среща у дома срещу Тиндастол, футболистите на БИ Болунгарвик нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 4 поредни поражения в първенството, а на своя стадион допусна неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите от Тиндастол постигна победа в последната си среща в шампионата на Исландия, а при визитите си е с 2 поредни равенствa.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.70

bet365