Асуан - Исмаили Исмаилия

Висша Лига - Египет

22.06.2017 23:00

2 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще се спра на футболния сблъсък между съставите на Асуан и Исмаили Исмаилия от 32-ия кръг на текущият шампионат в Египет в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу противниковия отбор на Исмаили Исмаилия.

Информация за днешната футболна среща:

Асуан

Играчите на отбора домакин са 15-ти във временното подреждане с общ сбор от 25 точки, след 5 победи, 10 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи са вкарали 23 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 45 попадения в своята мрежа. На своя стадион отборът на Асуан е играл 15 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при голова разлика 14-15.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Асуан е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-9.

Исмаили Исмаилия

Гостуващият тим на Исмаили Исмаилия е 6-ти във временното класиране с 45 точки, натрупани след 9 победи, 18 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 31 мача е отбелязал 42 гола в противниковата врата и е инкасирал 26 гола в собствената мрежа. Като гост отборът има 15 двубоя до момента, в които има 3 победи, 9 равенства и 3 загуби, реализирал е 18 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 15 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Манго са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 7-2.

Асуан - Исмаили Исмаилия - преки двубои

В предишните 3 играни двубоя между двата тима, тимът на Асуан не е записал нито една победа, тима на Исмаили Исмаилия е постигнал 2 победи, а в един мач двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 1-8. В последната среща пред своите фенове с Исмаили Исмаилия, играчите на Асуан нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Асуан е в серия от 3 поражения в първенството на Египет, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Съставът на Исмаили Исмаилия постигна успех в предишния си двубой в шампионата, а при гостуванията си записа реми в последния си мач.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.25

bet365