Апоел Ришон Лецион - Апоел Иксал

Лига Леумит - Израел

30.03.2021 19:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Израел в турнира Лига Леумит между отборите на Апоел Ришон Лецион и Апоел Иксал. Апоел Ришон Лецион приемат на домашния си терен противниковия отбор на Апоел Иксал.

Статистика за предстоящата среща:

Апоел Ришон Лецион

Домакините са на 7-мо място в класирането с 39 точки, събрани след 8 победи, 15 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 28 двубоя са реализирали 30 попадения и са получили 23 гола в своята мрежа. Пред собствените си горещи привърженици Апоел Ришон Лецион е изиграл 14 срещи до момента, в които има 5 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Апоел Ришон Лецион са постигнали една победа, 5 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 6 попадения от противниковите отбори.

Апоел Иксал

Гостуващият отбор на Апоел Иксал заема трета позиция в класирането с 43 точки, записани след 11 победи, 10 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 срещи има голова разлика 41-38. При визитите си отборът е изиграл 14 мача, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Апоел Иксал са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 10 попадения и са инкасирали 10 гола от противниковите състави.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Иксал - преки срещи

В последните 3 двубоя между двата съперника, Апоел Ришон Лецион има записани 2 победи, отбора на Апоел Иксал няма постигната нито 1 победа, а един двубой е завършил реми, при обща голова разлика 6-2. В последната среща на своя терен Хаберфелд с отбора на Апоел Иксал, Домакините от Апоел Ришон Лецион са записали 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 5 последователни равенствa в Израел, а у дома е в серия от 2 последователни равенствa.

Съставът на Апоел Иксал има загуба в последния кръг в Израел, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36